Obsah stránky

Tříkrálová sbírka 2024

pátek, 26. leden 2024 | Ostatní

Čtyři, tři, dva…

I takový může být počet. Koho? Je to trochu divné, ale Tří králů. Někdy se jich sešlo víc, někdy zase míň. Co však králům a královnám naprosto nechybělo, bylo nadšení, radost a odhodlanost. Prší? Neprší. Máte hlad? Nemáme. Máte žízeň? Nemáme. Je vám zima? Není. Nic není problém, když se rozhodnete.

Tříkráloví koledníci s korunami, plášti a pokladničkami procházeli městem i obcemi, navštěvovali rodiny i obchody, zpívali a rozdávali dobrou náladu a cukříky. Byli skvělí, veselí, vtipní a zodpovědní! Moc všem koledníkům děkujeme!

Děkujeme také vám všem, kteří jste ochotně podle svých možností do sbírky přispěli, ať už přímo do pokladniček nebo na sbírkový účet. Každá koruna je cenná. Děkujeme dospělým vedoucím skupinek, neměli to lehké, často dětem ani nestačili. Vy všichni dohromady jste autory příběhu, který dává smysl.

V obci Kunčice nad Labem koledovala 1 skupinka. Vykoledovaly do kasiček 4 105 korun. To je úctyhodné číslo. Děkujeme. Moc si vážíme Vaší podpory.

Bohatá společnost je ta, která se umí postarat o své chudé. Silná společnost je ta, která se umí postarat o své slabé. Zdravá společnost je ta, která se umí postarat o své nemocné. Všechny tyto aspekty v sobě spojuje Tříkrálová sbírka, jejíž výtěžek použije Charita právě ve prospěch slabých, chudých a nemocných.

A když Vám koledníci napíší na dveře K+M+B+2024, přejí Vám, aby do Vašeho domova přišlo i tento rok požehnání. Přejeme Vám, aby požehnání přišlo do celého Vašeho života, do všeho, co Vás letos čeká.

Oblastní charita Dvůr Králové

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.