Obsah stránky

Nový dopravní automobil a požární přívěs pro JSDH Kunčice nad Labem, JPO

úterý, 26. duben 2022 | PROJEKTY

Nový dopravní automobil a požární přívěs pro JSDH Kunčice nad Labem , JPO V

 

V roce 2021 byla poskytnuta dotace z dotačního programu Královéhradeckého kraje na financování výdajů vynaložených na realizaci projektu s názvem: „Nový dopravní automobil a požární přívěs pro JSDH Kunčice nad Labem “, evidovaný pod číslem 21RRD11-0017.
Pořízením nového dopravního automobilu se výrazně zvýšila akceschopnost jednotky JSDH Kunčice nad Labem . Vozidlo FORD Transit - Kombi L3H2 4x4

vč. přívěsného vozíku Agados NP26 v provedení „Z“, kategorie podvozku 1 „ pro městský provoz“ s celkovou hmotností do 3 500 kg s požárním přívěsem nákladním kategorie 01, kabina posádky automobilu je vybavena osmi sedadly.

Vozidlo je vybaveno terénním podvozkem 4x4, spolehlivým motorem o výkonu 96 kW, manuální 6-stupňovou převodovkou, výstražným osvětlením, střešním nosičem, palubní vysílačkou Motorola, 2 ručními svítilnami, 2 ks přenosnými hasicími přístroji, 1 ks ručním vyprošťovacím zařízením, lékařských batohem a dalším záchranářským vybavením. Požární přívěs je přizpůsoben na přepravu motorové stříkačky PS12, hadic typu B a C, požárních savic, ložná plocha umožňuje převoz technických prostředků na místo zásahu.
Královéhradecký kraj poskytl na nákup nového dopravního vozidla a požárního přívěsu dotaci ve výši 300 000 Kč. Projekt byl podpořen také z dotačních prostředků Ministerstva vnitra – HZS ČR, a to finanční částkou ve výši 450 000 Kč. Celkové náklady projektu byly 1 300 772,-- Kč, obec Kunčice nad Labem  uhradila 550. 772 Kč.

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.