Obsah stránky

5.9.2024 DEN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

úterý, 23. červenec 2024 | Ostatní

Den sociálních služeb v Nové Pace

 

Dne 5. 9. 2024 se v Nové Pace uskuteční 1. ročník s názvem „Den sociálních služeb“. Cílem je prožít odpoledne plné zábavy, poznání a nových zážitků. Akce pro širokou veřejnost se uskuteční ve venkovním prostředí areálu v Nové Pace, sídla organizace Život bez bariér z.ú. V areálu se nachází park s posezením, což je zárukou pohody a relaxu. Vstup na akci je zdarma.

Život bez bariér, z.ú. spolu s městem Nová Paka organizuje akci, jejichž cílem je představit poskytovatelé sociálních služeb regionu novopacko. Široká veřejnost tak bude mít příležitost setkat se v jeden čas na jednom místě s poskytovateli, kteří budou prezentovat jednotlivé sociální služby. Ve dvanácti stáncích se představí zástupci příspěvkových organizací a neziskového sektoru, poskytující ambulantní či pobytové sociální služby.  Životu bez bariér, z.ú. spolu s městem Nová Paka se podařilo vymyslet takový program, aby oslovil veřejnost bez rozdílu věku a postižení. Program bude rozmanitý, provozovatele sociálních služeb u prezentačních stánků připraví navíc soutěže pro děti. Mnozí mohou vyzkoušet skákací hrad. Průběhem celého odpoledne bude provázet moderátor a přivítá na podiu vystoupení kouzelníka a zpěvačky Evy Matějovské.  Nebude chybět občerstvení s příjemným posezením. Areál bývalého kláštera v Nové Pace přímo vybízí k akci podobného typu. Pokud bude zima nebo deštivo, bude se konat akce v krásných vnitřních prostorách Novopackého kláštera.

Každý z nás potřebuje občas pomoc pro sebe, svého blízkého a mnohdy neví, kde najít „rady nad zlato“. Budeme se těšit na vaši návštěvu.

 

Jitka Fučíková, ředitelka Života bez bariér, z.ú.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies, prohlížením těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.